Workshop koe schilderen

Maak je eigen koeien schilderij

Koeien zijn geweldige dieren om te schilderen en ze zijn ontzettend populair. Bij de workshop koe schilderen gaat iedereen naar huis met een prachtig schilderij van een koe. Een leuke workshop om te doen met een grote groep vrienden of collega’s, maar alleen inschrijven kan natuurlijk ook.
 
De eerstvolgende koe schilderworkshop is op 20 mei! 

 

Schilderen op de boerderij

Het leukste is natuurlijk om de workshop koe schilderen op de boerderij te doen. Een aantal keer per jaar mag ik gebruik maken van de boerderij van een bevriende boerin in Spanbroek. We staan dan met alle cursisten op de voergang tussen de koeien. Terwijl we onder luid boe-geroep schilderen, kijken de dames van 2 kanten toe hoe zij vereeuwigd worden. Stap je iets te ver naar achter om je eigen werk te bekijken, dan loop je het risico een stevige lik als begroeting te krijgen. Het is een ontzettend leuke en bijzondere workshop. Er is alleen 1 klein nadeel: je stinkt na een dag op de voergang wel een beetje!

 

Let op: in verband met de kou vindt deze workshop op de voergang alleen plaats in de maanden van april tot en met september.

 

Creatief uitje voor familie en vrienden

De workshop koe schilderen op de boerderij is een ontzettend leuke workshop om met een groep vrienden, familie of collega’s te doen. Het is dus erg geschikt voor een  familie- of personeelsuitje. Voor € 12,50,- p.p. extra staat er tussen het schilderen door een heerlijke lunch klaar. Gegarandeerd een dag vol gezelligheid en creativiteit.

Heb je interesse in deze workshop op locatie? Stuur dan een mail naar leoniatelier@hotmail.com.

 

Prijs: € 39.99 p.p. (exclusief BTW)
Tijd: van 11.00 tot 16.00 uur
lunch: 15,-