Overige workshops

Leuke, creatieve workshops in de buurt van Amsterdam

Naast alle schilderworkshops geef ik ook andere creatieve workshops in mijn atelier. Niet met schilderdoek, verf en kwast, maar met stof, lijm, nietmachine en nog veel meer.

Workshop trouwschoenen beschilderen

Heb jij ze ook nog in de kast staan? Die mooie trouwschoenen die je maar 1 keer hebt gedragen. Zonde! Tijdens de workshop trouwschoenen beschilderen, maken we een echt kunstwerk van jouw oude trouwschoenen. Die laat je straks niet meer in de kast verstoffen, maar geef je een mooi plekje in huis zodat iedereen ze kan bewonderen. En natuurlijk blijft het voor jou een aandenken aan die speciale dag. Deze workshop is natuurlijk het leukst om samen met jouw getrouwde vriendinnen te doen. En je vriendinnen die niet getrouwd zijn? Die hebben vast ook wel een paar mooie pumps in de kast liggen. We zijn ongeveer 3 uur bezig met deze workshop.
Prijs: 25,- p.p.

Zelf vond ik het ook super leuk om mijn trouwschoenen te beschilderen. Niemand die het op mijn bruiloft zou zien, maar dat maakte voor mij niets uit. Ik had stiekem iets geks aan onder mijn trouwjurk! Wil jij dit ook, maar durf je het zelf niet aan om je schoenen te beschilderen voordat de bruiloft heeft plaatsgevonden? Stuur dan een mail naar leoniatelier@hotmail.com en ik pimp jouw trouwschoenen voor de grote dag.