Creatief bedrijfsuitje

Creatieve workshop schilderen tijdens afdelingsuitje of teambuilding

Veel bedrijven organiseren regelmatig teamuitjes. De ene keer voor teambuilding, maar soms ook gewoon voor de gezelligheid en saamhorigheid. Een personeelsuitje dient natuurlijk ook als een bedankje voor het harde werken. Ben je op zoek naar een leuke, creatieve activiteit voor een bedrijfs- of teamuitje? Meld jouw team dan aan voor een schilderworkshop. Schilderen is ontspannend, stimuleert de fantasie en creativiteit en is bovenal ontzettend leuk om te doen.

Teambuilding: maak samen 1 groot schilderij

Is teambuilding het thema van het personeelsuitje dat jij organiseert? Dan is het erg leuk om samen aan 1 schilderij te werken. Hierin zijn verschillende mogelijkheden. Zo kan iedereen zelf een klein schilderij maken, dat samen met de schilderijen van de andere deelnemers het bedrijfslogo vormt. Ook heb ik de cursisten een keer laten zentanglen, een techniek waarbij met herhalende lijnen prachtige patronen ontstaan. Voordeel van deze techniek is dat je in een korte tijd een klein kunstwerk kunt maken. Ik denk graag met je mee over de invulling van jullie teamuitje. Bel me op 0625171271 voor een vrijblijvend gesprek of stuur een mail naar leoniatelier@hotmail.com.

Personeelsuitje Thema workshops schilderen

Natuurlijk is het ook mogelijk een keuze te maken uit de bestaande workshops die ik aanbied. Iedereen maakt dan een eigen schilderij en neemt dit na afloop mee naar huis. Een leuk aandenken voor thuis of op kantoor. Wil je schilderen op locatie? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Wellicht ken jij een locatie die inspireert of kies je voor een workshop koe schilderen tussen de koeien in de stal. Er is van alles mogelijk, samen komen we er vast wel uit

 

Combineer workshop met high tea of lunch

Natuurlijk moeten we ook zorgen voor de innerlijke mens. Van al dat creatieve werk krijg je nou eenmaal trek. Combineer de workshop schilderen met een heerlijke lunch of high tea. Dat maakt het een compleet uitje voor jouw bedrijf of team.

Nieuwsgierig wat anderen maakten? Bekijk de foto’s op de Facebook pagina van LeoniAtelier en like de pagina om op de hoogte te blijven.