Workshops schilderen

Maak je eigen schilderij tijdens een workshop schilderen

In deze creatieve workshops maak je in een paar uur tijd een prachtig schilderij dat je vervolgens thuis aan de muur kunt hangen. Ik geef workshops in verschillende thema’s zoals koe schilderen of boeddha schilderen. Je kiest zelf het thema dat jou het meeste aanspreekt. Benieuwd naar alle thema’s? Bekijk dan het workshop overzicht

De workshops zijn geschikt voor iedereen. Je hebt geen teken- of schilderervaring nodig om mee te kunnen doen. We schilderen tijdens de workshop met acryl en olieverf en gebruiken daarbij verschillende materialen zoals een spons of paletmes. Je leert dus meerdere schildertechnieken.

 

Creatief bedrijfsuitje of teambuilding

De schilderworkshops lenen zich uitstekend voor een bedrijfs- of teamuitje. Wil je aan de slag met  teambuilding? Dan is het ook leuk om samen 1 groot schilderij te maken. Lees meer over de mogelijkheden op de pagina voor bedrijven.

 

 

Schilderworkshop tijdens vrijgezellenfeest

Organiseer jij een vrijgezellenfeest voor jouw vriendin? Doe een leuke schilderworkshop! Samen creatief bezig zijn en iedereen gaat naar huis met een mooi schilderij van eigen hand. Bepaal zelf het thema van de schilderijen of kies een bestaand thema zoals bijvoorbeeld harten schilderen. Ook is het erg leuk om samen 1 groot schilderij te maken voor het bruidspaar. Geef vooraf aan mij door waar de bruid en bruidegom van houden en ik verwerk het op het doek. Denk hierbij aan hun favoriete vakantiebestemming, lievelingsmaaltijd, hun huisdier of hobby’s. Tijdens het vrijgezellenfeest leeft iedereen zich uit op het schilderij. Het eindresultaat is een heel persoonlijk en uniek cadeau voor het bruidspaar. Combineer de workshop met een heerlijke lunch of high tea en jullie hebben gegarandeerd een middag vol gezelligheid.

 

 

Maak schilderijtjes voor de babykamer

Een leuk idee voor een creatieve babyshower. Tijdens de babyshower schilderworkshop maken alle deelnemers een klein schilderijtje voor in de babykamer. Bedenk zelf een leuk thema zoals bijvoorbeeld Nijntje, Disney maar ook de stijl van het geboortekaartje is erg leuk om hiervoor te gebruiken. Ook deze workshop kan je combineren met een lekkere lunch of high tea.

Creatief kinderpartijtje

Kinderen zijn dol op schilderen en knutselen. Geef ze wat schilderspullen of knutselmateriaal en ze zijn uren zoet. Ik geef diverse creatieve workshops voor kinderfeestjes in mijn atelier en heb een Take Away mand voor een schilderfeestje bij jou thuis. Lees meer over workshops voor kinderfeestjes.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur een mail naar leoniatelier@hotmail.com  of bel me op 0625171271.