Interieur Design

Ben je toe aan iets nieuws maar kom je er niet hoe dat nu moet? Naar aanleiding van jouw vraag en behoefte maak ik een interieur advies op maat. Of het nu gaat om styling, een hele andere look of hoe het nu moet met de nieuwe keuken, ik kan je helpen. Maak van je huis een thuis…

 

Je weet dat je het anders wil maar niet hoe? Ik help je met een advies per ruimte en indien gewenst met de styling. Neem contact met mij op en ik help je graag met het realiseren van jouw thuis.

Advies per ruimte

Styling

Nieuwe woning

Opruimen

Zitten jullie nog steeds tegen de salontafel uit zijn studententijd aan te kijken? Jullie willen het wel anders maar je weet niet hoe? Soms is het dan goed om eens advies te vragen. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we de woonruimte en jullie wensen. Zo kom ik te weten waar jullie behoefte aan hebben en tegen welke problemen jullie aanlopen. Naar aanleiding van de wensen maak ik een totaal plan.

Een moodboard (kleuradvies en sfeeradvies)
Een 3d indeling van de woonruimte. 3 opties
Een lichtplan
Meubilair voorstel
Stof advies

Uiteraard maak ik alles compleet op maat. Dus met jullie wensen maar ook met jullie budget.

Kosten totaalplan per leefruimte € 250,- excl. btw.

Ben je blij met het totaalplan en wil je daarna alles uit handen geven? Dan regel ik verder alles voor je. Als jij graag wilt thuis komen in een nieuwe kamer, dan wordt dat geregeld. Hoe fijn is dat!!

De schilder, het bestellen van de bank, de bijpassende kussens uitzoeken, mooie decoratie in je nieuwe kast, het ophangen van de nieuwe lampen, het weghalen van al het oude..

Voor het compleet verzorgen van een nieuwe interieur vraag ik per leefruimte € 2000,- excl. btw

Binnenlopen in de kamer van je dromen zonder dat jij daar stress over heb gehad! Hoe heerlijk is dat?!

Wat leuk!! Je hebt een nieuwe woning gekocht! Maar hoe moet dat nu? Er zitten bijzondere hoekjes in de woonkamer, er moet een nieuwe keuken komen.. Help!! Je hebt wat meer advies nodig dan alleen het uitzoeken van een nieuwe bank. Ook hier wil ik je graag helpen.

Ik help je graag met het bekijken van de plattegrond en met de indeling van je nieuwe huis. Hiervoor kan ik maken:

2D en 3D ruimte indeling
Lichtplan voor elke ruimte
Moodboard per ruimte als daar vraag naar is
Meubeladvies

Ruimte advies voor je gehele huis komt vaak neer op maatwerk, de kosten zijn dan ook op afspraak.

Kasten praktisch indelen, helpen met het leegruimen van de zolder, nu eindelijk eens van al dat kinderspeelgoed af, of administratie; hoe berg ik dat goed op en wat moet ik bewaren en wat mag weg? Zie je door de hoeveelheid spullen het soms niet meer zitten? Ik kan je helpen. Soms lukt het gewoon niet om het zelf te doen en kun je een duwtje in de goede richting heel goed gebruiken. En vaak kun je daarna zelf heel goed aan de slag.

~ Kleine opruim sessie ~
Ik kom met je praten over je opruim / indeel probleem en geef je tips. Samen lopen we door je probleem zone en maken we een klein start. Deze sessie duurt 2 uur en kost € 100,- excl. btw.

~ Grote opruim sessie ~
We bespreken de probleem zone telefonisch of over de mail zodat als ik er ben we bijna meteen aan de slag kunnen. Een grote opruim sessie duurt 4 uur. En kost € 200,- excl. btw.

Portfolio